Wat is FUE-methode?

De FUE-methode is het proces van het verwijderen van haarzakjes in transplantaten. De FUE haartransplantatie is een nieuwe techniek. U krijgt geen littekens, wel een natuurlijk resultaat. Er worden dubbele, drievoudige of viervoudige wortels uit geschikte gebieden gehaald, zonder snijwonden, waarna deze worden geplaatst in de kalende zone op de hoofdhuid. Deze behandeling is de meest geavanceerde en nauwkeurige methode voor haartransplantatie. 

Informatie over behandeling en prijzen

U word uitgenodigd op gesprek, waarna er uitgebreid met u wordt doorgenomen wat uw wensen zijn en of het mogelijk is om dit waar te maken.
Indien u geschikt bent voor de behandeling wordt een afspraak met u gemaakt voor de behandeling. Onze patiënten krijgen een volledige service en een vaste prijs.

Voor welke patiënten is het niet mogelijk om een haar transplantatie aan te gaan.

Lokale anesthesie

Lokale verdovingsmiddelen die in de open ruimte worden gebruikt, worden in de huid geïnjecteerd. De patiënt is dus voorbereid op een comfortabele plant zonder pijn. !!

Sommige mensen kunnen angst voor een operatie of naalden als fobie ervaren. In dergelijke gevallen kan een naaldvrije en kortdurende sedatie-applicatie worden uitgevoerd om de patiënt in slaap te houden tijdens de lokale anesthesie.

De behandeling duurt ongeveer 4 à 8 uur en vindt binnen 1 dag plaats. Na de transplantatie is er geen sprake van zwelling op uw hoofd, en ook geen blauw plekjes of pijn in uw ogen of bloeding. Alles wat wij van u vragen is dat u de medicatie, die wij na de ingreep aan u verstrekken, een week lang nauwkeurig inneemt. Tevens raden wij u aan om bepaalde activiteiten niet te doen. Als u zich daar aan houdt, dan doen zich geen problemen voor na de transplantatie.

3 stappen haar transplantatie

 • 1. Verzameling van transplantaten

  De nieuwste haartransplantatietechniek in de medische literatuur heet FUE. Het is inmiddels de meest voorkomende techniek voor haartransplantatie ter wereld. FUE is een techniek die bepaalt hoe transplantaten worden verzameld. 

  Tijdens de verzameling van transplantaten, de eerste en meest basale fase van haartransplantatie, worden haarzakjes in de nekzone afzonderlijk losgemaakt door handmatig ponsen of een micromotor-methode.

  Manuel-Punch FUE De

  Haarzakjes worden losgemaakt door de naalden, die lijken op de pacemaker genaamd "Piasemen". Na het losmaken worden de haarzakjes geoogst met een ander hulpmiddel dat lijkt op een micropen-set. Deze handmatige bediening vereist meer arbeid en tijd dan de FUE met Micromotor. De handmatige ponsmethode is nu vervangen door de micromotor-toepassing.

  Micromotor FUE

  Dit is een veel nieuwere en geavanceerdere methode dan de handmatige punch. De FUE van de micromotor is een elektronisch apparaat , zoals de naam al aangeeft. Met de aanwezigheid van het micromotorapparaat begonnen veel artsen met het gebruik van de micromotor, met een handmatige punctie. In de micromotor, die kan worden aangepast aan een specifieke toepassingssnelheid van elektriciteit, worden de transplantaten losgemaakt door de naalden aan het eind van het apparaat en worden ze opnieuw verzameld door middel van een micropeningsset.

  De haarwortels worden derhalve losgemaakt en verzameld met één van deze twee toepassingen. De verzamelde haarwortels worden vervolgens overgebracht naar glazen containers, waarna ze klaar zijn om te planten.

  Het donorgebied wordt vervolgens gereinigd en verbonden nadat het transplantaat is verzameld. 

 • 2. Kanalen openen

  De kanaalopening is de belangrijkste fase van haartransplantatie.

  Channelen is de belangrijkste stap die de natuurlijkheid van haartransplantatie beïnvloedt. Lokale anesthesie wordt ook toegepast op het te planten gebied, zodat geen pijn wordt gevoeld voordat het kanaal wordt geopend. Afhankelijk van de pijndrempel van de patiënt, kan lokale anesthesie worden uitgevoerd op het moment van operatie, indien dit noodzakelijk wordt geacht.

  Natuurlijk zijn alle fasen erg belangrijk bij de haarextrusie, maar deze is direct gerelateerd aan het "natuurlijke uiterlijk", omdat de opening van de kanalen direct gerelateerd is aan de richting van de uitgang van de haarwortel. Dat wil zeggen dat de haarwortels die moeten worden toegevoegd op een natuurlijke manier moeten worden gekweekt. ...

 • 3. Plaatsing van haarwortels

  In de eerste fase werden haarwortels verzameld, in de tweede fase werd geëxtraheerd en in de derde fase werden de kanalen geopend. In de vierde en laatste fase worden de haarzakjes in een koude omgeving in de geopende kanalen geplaatst. De operatie is voltooid na het plaatsen van alle haarwortels. De duur van dit proces kan ongeveer 1-2 uur duren, afhankelijk van het aantal haarwortels dat moet worden geplant. Nadat de haarwortels zijn geplaatst, wordt het plantgebied open gelaten.

  Het is niet nodig dat de patiënt in de haarplanting blijft zitten nadat de haartransplantatie is uitgevoerd. Na de operatie kan de patiënt thuis rusten.

  Alle patiënten worden na de behandeling direct ontslagen. U hoeft niet in het ziekenhuis te blijven. Op de plek waar de weefsel werd uitgehaald wordt een special verband aangelegd. Daardoor worden aanrakingen van gebieden voorkomen en heeft dit bovendien een zeer esthetisch uitzicht.

  Haarwas periode:

  Na de behandeling, gedurende 3 dagen, zullen wij zelf ingrijpen op het transplantatie gebied en laten u gedetailleerd zien hoe het haarwassen moet gebeuren. Daarna, gedurende 10 à 12 dagen, dient u zelf uw haar te wassen op de manier zoals wij u hebben uitgelegd. Daardoor voorkomt u dat er korst of stollingen ontstaan.

  Haargroei periode:

  In een periode van 1 maand na de transplantatie is er vaak nog sprake van haaruitval bij haartransplantaties. Dit wil zeggen dat bepaalde haarstukjes op de getransplanteerd haarwortels zich nog niet voldoende kunnen voeden. Echter, dit is een normale reactie na een transplantatie en gebeurt ook niet bij iedereen.

  Na 3 maanden zullen de getransplanteerde haarwortels zich op de hoofdhuid gaat vastzetten. Daarna kunt u uw nieuwe haar echt kunnen bezichtigen.

  Na 6 maanden zit u op de helft van de algehele periode, dat wil zeggen dat de helft van uw getransplanteerde haar zich is gaan hechten. Binnen een periode van minimaal 8 maanden en maximaal 1,5 jaar, is de algehele haartransplantatie geslaagd.

 

 

Contact

Esthetic Travel
Apeldoornselaan 67
2573 LC Den Haag

070 - 20 025 70
Nieuwe cosmetische behandelingen

Nieuwe cosmetische behandelingen

Geplaatst op: 2018-02-21

Het enige wat de patiënt hoeft te doen is een vliegticket kopen, Esthetic travel zorgt voor de rest, inclusief hotelovernachting, transfers, eten, begeleiding, medicatie en PRP-Behandeling die na afloop van e...

Lees meer Meer nieuws
 • Hele nette praktijk, vriendelijk personeel. De behandelaar heeft goede en duidelijke informatie gegeven. Ben benieuwd naar het

  Nienke Ranke
 • Goed uitleg, advies en tips. Resultaat 1x gelijk te zien. Ben er zeker blij mee.

  Aysun Yumsel
 • Super goed geholpen en ontzettend blij met de behandeling. Er is al een vervolg afspraak ingepland!

  Sibel Fidan
 • Mooi en verzorgd salon! Goed geinformeerd over de behandeling met zichtbaar resultaat.

  Vural Bozkurt
 • Fijne sfeer, goed en eerlijk advies

  Klercq Nina
 • Ik heb mijn 1e Cryo behandeling gehad en zag meteen resultaat. Ik ben heel blij met de service en klantvriendelijkheid. Zij he

  Arif Alarakhia
 • Hygiënisch , klantvriendelijk en goede informatie en behandeling.

  Linda van de Horst
 • Güllü is een schatje ! Stelt je op je gemak. Legt alles goed uit. Geeft daarnaast ook tips voor uiterlijke verzorging.

  Gul Uysal
 • Fijne behandeling. Alle aandacht voor de klant. Goed advies na de behandeling.

  Fatima Azarkani
 • Een uitstekend klantenservice waar je u tegen zegt!

  Ilayda Uslu
 • Super goed ontvangen en voor de behandeling goed ingelicht en gerust gesteld. Super bedankt!

  Nihan Nihan
 • Het ging goed, gezellig en optijd

  Ben Acha Nadia
 • Ik heb er vertrouwen in, ervaring zal t leren of de behandelingen aanslaan op mij, grtjs Mina

  Mina Gayadhar
 • Heel professioneel en vriendelijk goede uitleg mooie schone praktijk fantastisch

  Arja Westein
 • Geweldig ! Direct resultaat, vriendelijke personeel. wat zou men nog meer willen :) Tot over 2 weken !

  Nes
 • Ben er er heel tevreden over de eerste behandeling. Direct 4cm van me buik eraf. Professioneel personeel en zeer behulpzaam. K

  Khaan Saqlain
 • Was super geslaagd

  Arzu Sonmez
 • Je wordt van het begin tot het einde volledig ingelicht, begeleid en geholpen

  Arif Alarakhia
 • Na vele gesprekken met esthetic travel en vooral positieve gesprekken heb ik de knoop door gehakt.

  Gercek Erdem
 • Heel tevreden en helle netjes werk ik voel me teen jaar jonger ?

  Lois Zewdol
Nienke Ranke Aysun Yumsel Sibel Fidan Vural Bozkurt Klercq Nina Arif Alarakhia Linda van de Horst Gul Uysal Fatima Azarkani Ilayda Uslu Nihan Nihan Ben Acha Nadia Mina Gayadhar Arja Westein Nes Khaan Saqlain Arzu Sonmez Arif Alarakhia Gercek Erdem Lois Zewdol