XL-Hair bij haaruitval en na haartransplantatie

XL-Hair bij haaruitval is een succesvolle behandeling Het remt haarverlies en herstelt nieuwe haargroei, ook op plekken waar geen haar meer is. In onze kliniek hebben wij veel ervaring met mesotherapie. Met behulp van een speciaal ontwikkeld apparaat (“mesogun”) wordt een serie van micro-injecties in de hoofdhuid gebracht, net onder de opperhuid (plm 1mm diep). Deze injecties bevatten een mix van natuurlijke ingrediënten: bouwstoffen en anti-oxidanten.

 

Hoe werkt XL-Hair bij haaruitval?

XL-Hair brengt precies de juiste bouwstoffen aan op de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels). De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren worden geneutraliseerd. De goede stoffen stimuleren de haarstamcel tot herstel en regeneratie. Maar ook is er een effect van het injecteren op zich: een mechanisch effect. Door de herhaaldelijke prikken met mesotherapie wordt een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven: het celmetabolisme wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de de eitwitsynthese (waaronder collageen) wordt bevorderd. Kortom een meer dan dubbel effect.

 

Resultaat XL-Hair bij haaruitval

vandaar dat XL-Hair zo’n doeltreffende behandeling is tegen haaruitval en haaruitval waarbij vooral de nieuwe haargroei wordt gestimuleerd. Studies laten zien dat de kans op succes van XL-Hair bij haaruitval meer dan 90% is.

Mesotherapie bij haaruitval Esthetic Travel

Voor behandeling

Mesotherapie bij haaruitval Esthetic Travel

Na behandeling

 

Behandeling XL-Hair bij haaruitval.

Er is eerst een opbouwkuur nodig van 6 behandelingen per 2 weken, daarna onderhoudsbehandelingen per 3 maanden. Het juiste schema stelt de specialist op, gebaseerd op uw haaruitval. Iedere behandeling duurt plm 20 minuten en is vrijwel pijnloos. Voordat u met XL-Hair kunt beginnen, moet de specialist eerst vaststellen of uw haar probleem geschikt is voor deze behandeling. 

 

Ervaringen met XL-Hair.

 

Contact

Esthetic Travel
Apeldoornselaan 67
2573 LC Den Haag

070 - 20 025 70
Nieuwe cosmetische behandelingen

Nieuwe cosmetische behandelingen

Geplaatst op: 2018-02-21

Het enige wat de patiënt hoeft te doen is een vliegticket kopen, Esthetic travel zorgt voor de rest, inclusief hotelovernachting, transfers, eten, begeleiding, medicatie en PRP-Behandeling die na afloop van e...

Lees meer Meer nieuws
  • Je wordt van het begin tot het einde volledig ingelicht, begeleid en geholpen

    Arif Alarakhia
  • Na vele gesprekken met esthetic travel en vooral positieve gesprekken heb ik de knoop door gehakt.

    Gercek Erdem
Arif Alarakhia Gercek Erdem