Behandelingen

Veel mannen en ook vrouwen hebben te maken met kaalheid en willen daar iets aan doen. Haartransplantatie biedt in veel gevallen de oplossing. Bij een haartransplantatie, de zogenaamde FUE-methode, worden gezonde haarzakjes uit de achterkant van je hoofd ingebracht op de plekken waar kaalheid optreedt. Dit noemt men grafts, dat zijn gezonde haarwortels die uit 1 tot 4 haren bestaan.

In Nederland betaal je vaak per graft, waardoor de kosten van een haartransplantatie in ons land veel hoger liggen dan in bijvoorbeeld Turkije. En dat is precies waar Esthetic Travel voor gaat. In Turkije kunnen namelijk onbeperkt grafts worden verplaatst voor een vaste prijs. Vooraf wordt in Nederland bepaalt wat de wensen van een patiënt zijn en hoeveel grafts iemand nodig heeft.

De haarimplantatie gebeurt onder plaatselijke verdoving, zodat u niets van de ingreep voelt. Ook na afloop staat medisch personeel voor u klaar, medicijnen helpen eventuele pijn voorkomen. Na 3 dagen wordt de volledige behandeling, inclusief 1 PRP-behandeling, afgerond. Afhankelijk van het resultaat kunnen er vervolgens in Nederland nog een paar PRP-behandelingen plaatsvinden. Een PRP-behandeling zorgt ervoor dat de overlevingskans van grafts verbetert en de genezing wordt bespoedigd.

Onze behandeling omvat altijd de volgende elementen:

 • Onbeperkt grafts
 • Drie overnachtingen in een 5 sterren hotel
 • Vip transfer
 • Inclusief alle medicatie
 • PRP behandeling
 • Behandeling in 5 sterren ziekenhuis Instanboel
 • Betalen in termijnen mogelijkheden www.mijnbetaalplan.nl
   

  Hoe wordt een haar transplantatie uitgevoerd?

Contact

Esthetic Travel
Apeldoornselaan 67
2573 LC Den Haag

070 - 20 025 70
Nieuwe cosmetische behandelingen

Nieuwe cosmetische behandelingen

Geplaatst op: 2018-02-21

Het enige wat de patiënt hoeft te doen is een vliegticket kopen, Esthetic travel zorgt voor de rest, inclusief hotelovernachting, transfers, eten, begeleiding, medicatie en PRP-Behandeling die na afloop van e...

Lees meer Meer nieuws
 • Je wordt van het begin tot het einde volledig ingelicht, begeleid en geholpen

  Arif Alarakhia
 • Na vele gesprekken met esthetic travel en vooral positieve gesprekken heb ik de knoop door gehakt.

  Gercek Erdem
Arif Alarakhia Gercek Erdem