Skinboosters

RRS®-Inject Skinboosters Voor de huid die een opfrisser nodig heeft

Kies voor een stralende, gezonde huid door een Skinbooster behandeling

Skinboosters zijn behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur en voedende ingrediënten
Skinboosters Hydrateren, voeden, en verstevigen uw huid

Is uw huid droog, vaal, begint het volume te verliezen en zijn er fijne lijntjes zichtbaar? Dan zijn Skinbooster behandelingen voor u de oplossing.

De Skinboosters uit de RRS®-Inject lijn vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse Skinboosters, aangevuld met een biorevitalisatiecomplex.

Wat is een Skinbooster?

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (meestal natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van uw wens en wat uw huid nodig heeft zijn er verschillende ‘cocktails’ beschikbaar. Er zijn Skinboosters voor het gezicht, hals en decolleté, het lichaam en het haar.

Hoe wordt een Skinbooster aangebracht?

Een Skinbooster wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’; oppervlakkige injecties in de huid.

Microneedling kan bijvoorbeeld met

 • Een mesoinjector, zoals de U225 intradermale injector
 • Een dermaroller (handmatig)
 • Een ‘Dermapen’ of een ander merk (elektronisch)
 • Injecties (handmatig)

 

Naast dat Skinboosters (anders dan een bijvoorbeeld een crème) direct in de huid worden aangebracht zorgt de microneedling ook voor een betere doorbloeding en activatie van collageen- en elastine. Door te behandelen met een Skinbooster krijgt de huid dus een enorme boost. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

RRS®-Inject Skinboosters bieden voor diverse huidproblemen de juiste ‘voeding’:

 • Droge, arme, vale huid
 • Huid met volumeverlies
 • Slappe huid
 • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
 • Cellulite
 • Striae
 • Haarverlies

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd. U wordt afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat een aantal keren behandeld waardoor uw huid zich gaat verbeteren. Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat met een interval van 1 of 2 weken. Na de behandeling kan de huid lichte roodheid vertonen. Afhankelijk van de toegepaste applicatie trekt dit binnen enkele uren weg. Verwachting De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt voller, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen gaat u een langdurig resultaat zien. Behandelplan op maat Iedere huidtype en indicatie heeft zijn eigen behandelplan die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Een kuur betekent dat u tussen de 3 tot 6 behandelingen ondergaat met een interval van 1 of 2 weken. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen, gebruikt u thuis bijbehorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling versterken. U gaat zien dat het volume in uw huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler; kortom een frisse, stralende huid.

Download hier de informatiefolder

 

Contact

Esthetic Travel
Apeldoornselaan 67
2573 LC Den Haag

070 - 20 025 70
Nieuwe cosmetische behandelingen

Nieuwe cosmetische behandelingen

Geplaatst op: 2018-02-21

Het enige wat de patiënt hoeft te doen is een vliegticket kopen, Esthetic travel zorgt voor de rest, inclusief hotelovernachting, transfers, eten, begeleiding, medicatie en PRP-Behandeling die na afloop van e...

Lees meer Meer nieuws
 • Je wordt van het begin tot het einde volledig ingelicht, begeleid en geholpen

  Arif Alarakhia
 • Na vele gesprekken met esthetic travel en vooral positieve gesprekken heb ik de knoop door gehakt.

  Gercek Erdem
Arif Alarakhia Gercek Erdem